Hírlevél

Keresés

Madáritató különleges

Madáritató és fürdető különleges, egyedi formájának köszönhetően igazi élményt nyújt majd a kismadarak számára és persze ön számára is. A madárkaitató télen etetésre is alkalmas. Termékeink kő zúzalékból készültek, ezért ellen álnak az idő viszontagságainak.

Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Bővebb leírás

K637


Értesíts engem, mikor elérhető

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Madáritató különleges

Az itatás egész évben, de különösen a nyári kánikulában fontos madárvédelmi munka. Az itatók elhelyezésekor ügyeljünk arra, hogy ne legyen a tűző napon a víz, legideálisabb olyan félárnyékos helyet választani, ahol naponta mintegy öt órán át süti a nap a vízfelületet. A másik lényeges szempont, hogy védett, de mégis jól megfigyelhető helyet találjunk, ahol a fürdő madarak is belátják a területet, s egy biztonságot nyújtó bokor is van a közelben, minthogy ázott tollal nem repülnek igazán jól. Különösen szeretnek fürödni a rigók, a vörösbegyek és a kék cinegék.

Méretek:

Magasság: 28cm

Átmérő:29cm

Tömeg: 11kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2314 Halásztelek II.Rákóczi Ferenc utca 112 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066


 Belépés/regisztrációKeresés