Hírlevél

Keresés

Kő oroszlán szobor akciós

Termékeink kőből készülnek, ezért az időjárást jól tűrik. Télen, nyáron díszíthetik a kertjüket. Vásárolj a legjobb minőségű kőből készült kültéri szobrainkból garanciát vállaluk termékünkre. A kő, mint természetes anyag nagyon tartós és jól illeszkedik a környezetbe. Méretekért és bővebb leírásért kattintson a bővebb leírás gombra..


Bővebb leírás

Akció Akció!
15 500 Ft‎ áfával

K1318

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Kő oroszlán szobor akciós

A művészeti kertek alapjai a szobrok legyen az sas szobor vagy egy kellemes női szobor a kert színvonalát, látványát, hangulatát növelhetjük a szobrokkal. Rendelésnél kérem jelezze hogy jobbos vagy balost szeretne.

Méretek:

Magasság: 36 cm

Talp:    14x25 cm

Tömeg:     11 kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy küldjük logisztikai céggel. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel:  2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066
Kosár  

A kosár üres


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztrációKeresés