Hírlevél

Keresés

Kancsós angyalkák két szintes szökőkút

A kancsós angyalkák kerti szökőkút egyszerre áraszt meghitt, lágy ugyanakkor mozgalmas és friss hangulatot. Központi dísze lehet kertjének. A víz folyamatos mozgása segít ellazulni, emlékeztet a tenger és az üdülőhelyek hangulatára. Fényvisszaverő és megnyugtató, elfedi az utcáról jövő külső zavaró hangokat vagy a szomszédból jövő zajokat. 

Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Bővebb leírás


180 300 Ft‎ áfával

(árat csökkentettünk 0 %-al)

K100

Csak elektronikusan

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Kancsós angyalkák két szintes szökőkút

Ajánljuk mindenhová, ahol szeretnének látványban gazdag környezetet kialakítani. Közterületekre, vendéglátóhelyekre, nagy kerti felületekre, rendezvényekre dekorációként egyaránt tökéletes választás. A kő, mint természetes anyag, jól illeszkedik a növényekhez és a zöld környezetbe. Kültéri dekorációs termékeink minőségi kő zúzalékból készülnek, az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak és fagyállóak.

Méretek:
Magasság: 200
Átmérő: 129
Tömeg: 370

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.Kosár  

A kosár üres

Figyelem, az áruház feljesztés alatt van, nem minden esetben mutat jó szállítási árakat, adja le nyugodtan rendelésést, mindenképpen visszahívjuk!


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztrációKeresés