Hírlevél

Keresés

Szökőkút kétkorsós női szoborral

A kétkorsós nő kerti szökőkút az egyik legszebb, leglágyabb szobor dísszel ellátott szökőkutak egyike. Kecsesség, légiesség és harmónia árasztja majd el kertjét, ha e termékünk mellett dönt. Kerti szökőkút látványa és csobogása nyugtató hatású, így ha van lehetősége, akkor használja ki és tegyen kertjébe egy ilyen csodát. 

Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Bővebb leírás

Akció Akció!
179 800 Ft‎ áfával

K295

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Szökőkút kétkorsós női szoborral 

A víz közelsége tudatalattinkban a kikapcsolódást, a felszabadultság érzését váltja ki, a feszültséget oldja. Kültéri dekorációs termékeink minőségi kő zúzalékból készülnek, az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak és fagyállóak. Évtizedeken keresztül élvezheti szobrainkat, szökőkutjainkat kertjében, otthonában.

Méretek

Magasság:        197cm

Tálca átmérő:   129cm

Szobor mérete: 140cm

Tömeg:            365kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Terméket házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066
Kosár  

A kosár üres

Figyelem, az áruház feljesztés alatt van, nem minden esetben mutat jó szállítási árakat, adja le nyugodtan rendelésést, mindenképpen visszahívjuk!


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztrációKeresés