Hírlevél

Keresés

Szökőkút kétkorsós női szoborral kéttálcás

Egy igazán szép és modern kertnek mára szinte elengedhetetlen részévé vált a víz, legyen szó egy kisebb csobogóról vagy szökőkútról. Ez persze nem is csoda, hiszen a víz közelsége, csobogásának hangja a természet egy szeletét csempészi otthonunk közelébe, valamint nyugtatólag hat idegrendszerünkre... 

Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra! 

Bővebb leírás


195 000 Ft‎ áfával

K297

Csak elektronikusan

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Szökőkút kétkorsós női szoborral kéttálcás

Méretéből adódóan igen dekoratív lehet kertekben, közterületeken és vendéglátóhelyeken egyaránt. A szökőkút megvilágítva a környezet izgalmas középpontjává válhat. Volt olyan vásárlónk, aki a káva részét tele ültette virágokkal, mely nagyon dekoratív és szép látványt nyújtott, ahogy a vízcseppek helyett a virágok folytak le a perem részén. Kültéri dekorációs termékeink minőségi kő zúzalékból készülnek, az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak és fagyállóak. Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől. Kültérben és beltérben egyaránt használható szobrok, vázák és kaspók megrendelhetőek a webáruházunkból‎, vagy ha teheti, látogasson el személyesen a dunavarsányi kőkereskedésünkbe, ahol több ezer kerti dísszel várjuk Önt és kedves családját.

Méretek

Magasság:

Tömeg: 560 kgKosár  

A kosár üres

Figyelem, az áruház feljesztés alatt van, nem minden esetben mutat jó szállítási árakat, adja le nyugodtan rendelésést, mindenképpen visszahívjuk!


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztrációKeresés