Hírlevél

Keresés

Szökőkút kétkorsós női szoborral kéttálcás

Egy igazán szép és modern kertnek mára szinte elengedhetetlen részévé vált a víz, legyen szó egy kisebb csobogóról vagy szökőkútról. Ez persze nem is csoda, hiszen a víz közelsége, csobogásának hangja a természet egy szeletét csempészi otthonunk közelébe, valamint nyugtatólag hat idegrendszerünkre.

Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra! 

Bővebb leírás


295 000 Ft‎ áfával

K297

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Szökőkút kétkorsós női szoborral kéttálcás

Méretéből adódóan igen dekoratív lehet kertekben, közterületeken és vendéglátóhelyeken egyaránt. A szökőkút megvilágítva a környezet izgalmas középpontjává válhat. Volt olyan vásárlónk, aki a káva részét tele ültette virágokkal, mely nagyon dekoratív és szép látványt nyújtott, ahogy a vízcseppek helyett a virágok folytak le a perem részén. Kültéri dekorációs termékeink minőségi kőzúzalékból készülnek, az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak és fagyállóak. Kültérben és beltérben egyaránt használható szobrok, vázák és kaspók megrendelhetők a webáruházunkból‎, vagy ha teheti, látogasson el személyesen a dunavarsányi kőkereskedésünkbe, ahol több ezer kerti dísszel várjuk Önt és kedves családját.

Méretek

Magasság:      260 cm

Tömeg:          560 kg

Tálca átmérő: 130 cm

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás:

Terméket házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066
Kosár  

A kosár üres

Figyelem, az áruház feljesztés alatt van, nem minden esetben mutat jó szállítási árakat, adja le nyugodtan rendelésést, mindenképpen visszahívjuk!


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztrációKeresés