Hírlevél

Keresés

Közterületekre alkalmas szökőkút virágtartó fiú

A Tálca részét tele ültetheti virágokkal, kaspónak használva a szökőkúttat nagyon dekoratív és szép látvány, ahogy körbe a vízcseppek helyet a virágok futnak le. Ezt a megoldást ajánljuk közterületekre, város szépítésre csodás kültéri emeletes díszes virágtartóként. Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Bővebb leírás


240 000 Ft‎ áfával

K299

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Közterületekre alkalmas szökőkút virágtartó fiú

Kültéri dekorációs termékeink minőségi kőzúzalékból készülnek, az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak. Fagyállóak, ezért minden évszakban díszei lesznek a kertjének, otthonának. Kevésbé rongálhatóak. Több változatban, méretben-formában megtalálható a szökőkút kategóriában. Mivel természetes alapanyagból készült, így nagyszerűen illik a növényekhez, csodásan mutat a zöld környezetben.

Méretek:

Magasság:               170 cm

Alsó tálca átmérő:    130 cm

Tömeg:                    420 kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás:

Terméket házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti. A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066Kosár  

A kosár üres

Figyelem, az áruház feljesztés alatt van, nem minden esetben mutat jó szállítási árakat, adja le nyugodtan rendelésést, mindenképpen visszahívjuk!


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztrációKeresés