Hírlevél

Keresés

Két szintes szökőkút szirénes

A szökőkút tálca része teleültethető akár virágokkal is, kaspónak vagy virágtartónak használva nagyon dekoratív és szép látvány, ahogy körbe a vízcseppek helyet a virágok omlanak le. Közterületekre és városszépítésre is csodás kültéri dekoráció. Virágtartóként is és szökőkútként is szemet gyönyörködtető látvány. 

Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra! 


Bővebb leírás

K66

Kifutó termék

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Két szintes szökőkút szirénes

 

Kültéri és köztéri dísz termékeink minőségi kő zúzalékból készülnek, az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak, fagyállóak és kevésbé rongálhatóak. Kerti szökőkút látványa és csobogása nyugtató hatású, így ha van lehetősége, akkor használja ki és tegyen kertjébe egy ilyen csodát. Egy kerti szökőkút gyakran művészi alkotás is egyben, vizuális és esztétikai élményt nyújt gazdájának és vendégeinknek egyaránt. Nem csak nappal ad esztétikai élményt a kertben. Este, amikor besötétedik akkor különböző színekkel megvilágítva egy egészen más élményben lehet része, szinte egy művészi alkotást láthat a fények játéka által. Csendesen csobogó hangja pedig csak fokozza ezt az élményt.

Méretek
Magasság: 170
Átmérő: 100
Tömeg: 234

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.Kosár  

A kosár üres


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztrációKeresés