Hírlevél

Keresés

Kerti szökőkút nagy tobozos

Egy igazán szép és modern kertnek mára szinte elengedhetetlen részévé vált a víz, legyen szó egy kisebb tóról vagy csobogóról, esetleg szökőkútról. Ez persze nem is csoda, hiszen a víz közelsége, csobogásának hangja a természet egy szeletét csempészi otthonunk közelébe, valamint nyugtatólag hat idegrendszerünkre.

Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Bővebb leírás


175 000 Ft‎ áfával

K628

Kifutó termék

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Kerti szökőkút nagy tobozos

A nagy tobozos kerti szökőkút csodálatos ékessége lehet kertjének. Termékeink mivel kőből készülnek, ezért ellenállnak az idő viszontagságainak és fagyállók. A legkiválóbb minőséget és kidolgozás nálunk megtalálhatja . Jöjjön, el hoznánk, több ezer négyzetméteren válogathat kerti dísztárgyainkból.

Méretek:

Magasság:          145 cm

Alsó tálca átmérő: 80 cm

Fölső tálca átmérő:45 cm

Tömeg:               140 kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás:

Terméket házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066
Kosár  

A kosár üres


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztrációKeresés