Hírlevél

Keresés

Lány csobogóval 3 szintes szökőkút

A lány csobogóval kerti szökőkút üde, kellemes dísze lesz a kertjének. A női alak mellett található két tégla mintájú csobogó külön érdekessége a szökőkútnak. Szökőkutaknál a látvány mellett a hanghatás is fontos, sőt éjszaka fényjátékokkal is fokozható a látvány. Mielőtt választana, tekintse meg több méretben.

Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra! 

Bővebb leírás


285 000 Ft‎ áfával

(árat csökkentettünk 0 %-al)

K82

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Lány csobogóval 3 szintes szökőkút

Hasznos tudnivaló!!! Víz a pénz szimbóluma a Feng-shuiban, emiatt munkahelyek és vállalkozások esetén különösen hasznos az alkalmazása a profit növelésére. Mi sem hittünk benne, míg ki nem próbáltuk. :-) kültéri dekorációs termékeink minőségi kő zúzalékból készültek, ezért ellenállnak az idő viszontagságainak és fagyállóak.

Méretek:
Magasság: 210cm
Átmérő:    129cm
Tömeg:     486kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Terméket házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066
Kosár  

A kosár üres

Figyelem, az áruház feljesztés alatt van, nem minden esetben mutat jó szállítási árakat, adja le nyugodtan rendelésést, mindenképpen visszahívjuk!


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztrációKeresés