Hírlevél

Keresés

Hattyú virágtartó kültéri kaspó

Néha elég egy virágtartó és máris mutatós kerti dísz válik a legegyszerűbb növényből is. Aki még különlegesebb megoldást keres kertje díszítésére, íme a hattyú virágtartó, ami különleges és meghökkentő megoldás. Kültéri dekorációs termékeink minőségi kő zúzalékból készülnek, az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak. Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Bővebb leírás


34 000 Ft‎ áfával

(árat csökkentettünk 0 %-al)

K130

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Hattyú virágtartó kültéri kaspó

Temérdek olyan helyzet adódik, amikor a növényeket nem tudjuk közvetlenül a kert talajába ültetni. Ilyenkor jönnek jól a különféle kaspók és formák a növények ültetéséhez. Különösen szép és jó megoldás ebben a helyzetben ez a hattyú, mivel nagyon szép színfoltot eredményezhetünk vele. A hattyú kerti virágtartó egy megkapó, figyelemfelkeltő és kecses megoldást nyújt virágai ültetésére, továbbá kertjének díszítésére.

Méretek:
Magasság: 53 cm
Tömeg:      47 kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

 Kosár  

A kosár üres


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztrációKeresés