Hírlevél

Keresés

Bibliát szorongató angyalka szobor

Legszebb kerti figurák egyike. Kertjének bármelyik szegletében békét, harmóniát fog teremteni ez a bibliát szorongató angyalka! Közkedvelt termék ajánljuk temetőkbe, kertekbe és akár lakás díszítéseként. Látványos, megvilágítva az esti órákban is gyönyörködhetünk benne. Igazi meghitt hangulatot teremt a környezetünkben. Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Bővebb leírás


24 000 Ft‎ áfával

(árat csökkentettünk 0 %-al)

K25

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Bibliát szorongató angyalka szobor

Termékeink minőségi kő zúzalékból készülnek, az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak és fagyállóak. A szobor vagy dísz felhívja a látogatók figyelmét, ezért az elhelyezés fontos. Ez a kis angyalka a kertbe, a teraszra, de bárhova helyezve meghitt nyugodtságot hoz otthonába. Ajándékként, de karácsonyi dekorációként is tökéletes.

Méretek:
Magasság: 56cm
Szélesség: 24cm
Hosszúság: 24cm
Tömeg: 55kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2314 Halásztelek II.Rákóczi Ferenc utca 112 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

 Kosár  

A kosár üres

Figyelem, az áruház feljesztés alatt van, nem minden esetben mutat jó szállítási árakat, adja le nyugodtan rendelésést, mindenképpen visszahívjuk!


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztrációKeresés