Hírlevél

Keresés

Virágtartó öblös bordás

A kő természetes anyag, ennek köszönhetően kiválóan beleillik a zöld környezetbe, remekül mutat a növények mellet. A kerek kő kaspó az egyszerű díszítési formák kedvelőinek ajánlott. Visszafogott mintázatának, egyszerű formájának köszönhetően minden kerttípushoz illik.

Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Bővebb leírás


13 800 Ft‎ áfával

K220

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Virágtartó öblös bordás

Termékeink minőségi kő zúzalékból készülnek, az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak és fagyállóak. Egy kertet személyessé is varázsolhatunk, ami a saját ízlésünket és személyiségünket tükrözi. Némi idő ráfordítás, némi tervezés és máris egyedi és különleges kertje lesz, amit minden arra járó megcsodál majd.

Méretek:

Magasság: 26cm

Tömeg: 14kg

Belső ültető méret: 13,5cm magas  19cm átmérő

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

 Kosár  

A kosár üres


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztrációKeresés