Hírlevél

Keresés

Virágtartós vesző kosár kaspó

Ne csak földbe ültesse növényeit, hanem kinti tálakba és kaspókba is elhelyezheti, így bármikor megváltoztathatja a helyüket. Termékeink minőségi kő zúzalékból készülnek, az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak.

Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Bővebb leírás

Virágtartós vesző kosár kaspó

A kosár kerti virágtartó kedves, megkapó dísz lesz kertjének bármelyik zugában. Üdeséget áraszt majd, ha színes virágokat ültet bele. Közkedvelt termékünk. Ötletként hadd jegyezzem meg, hogy nagyon szép ajándéktárgynak is nagyon nagy meglepetést lehet vele szerezni olyan embereknél, akik a kert szerelmesei.

Méretek:

Magasság: 40cm

Szélesség: 20cm

Hosszúság:39cm

Tömeg: 16kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2314 Halásztelek II.Rákóczi Ferenc utca 112 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

 Belépés/regisztrációKeresés