Karácsonyi virágtartó angyalka

Mi mindig megpróbálunk különleges funkciót hozzáadni a kültéri termékeikhez, így az angyalka szoborhoz is kitaláltuk, a hozzá valló virágtartó részt. Megérkeztek 2014 különleges karácsonyi dekorációs angyalkáink. Az angyalkák kőből készültek, ezért ajánljuk magán kertek, vendéglátóhelyek, közintézmények és szállodák dekorációjaként… 

Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Bővebb leírás

Leárazás!
11 500 Ft‎ áfával

13 500 Ft‎ áfával

K223

Elérhető: Ez a termék nincs már készleten


Értesíts engem, mikor elérhető

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Karácsonyi virágtartó angyalka

A kő, mint természetes anyag, jól illeszkedik a növényekhez és a zöld környezetbe. Kerti dekorációs termékeink minőségi kő zúzalékból készülnek, az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak és fagyállóak. Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől. Kültérben és beltérben egyaránt használható szobrok, vázák, kaspók megrendelhetőek online a webáruházunkból‎, vagy látogasson el a halásztelki kőkereskedésünkbe, ahol több ezer kerti dísszel várjuk Önt és kedves családját.

Méretek:

Magasság: 30

Tömeg: 9Kosár  

A kosár üres

Figyelem, az áruház feljesztés alatt van, nem minden esetben mutat jó szállítási árakat, adja le nyugodtan rendelésést, mindenképpen visszahívjuk!


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés