Hírlevél

Keresés

Szobor kislány kutyusával

Egy kis fantáziával bármilyen kertből kihozhatjuk a maximumot, legyen az bármennyire kicsi is! Lepjük meg a kertünkben sétálókat! Helyezzünk el kis szobrunkat úgy, ahogy nagy kertekben szokás! Nagy talapzat helyett azonban választhat termékeink közt kis talapzatot is, és máris kész a luxus kerti disz! Kis kertjét mindenki meg csodálja majd.

Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Bővebb leírás

Akció Akció!
14 900 Ft‎ áfával

K490


Értesíts engem, mikor elérhető

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Szobor kislány kutyusával

A kerti szobor az ízlésedtől, valamint a házad és a kerted jellegétől függően lehet visszafogott, vagy épp lehengerlő, hagyományos stílusú, vagy épp absztrakt is.
Ha a környezet megfelelő, akkor egy kis szobor is jól tud mutatni. Termékeinkhez csak kiváló minőségű alapanyagokat használunk, ezért nagyon tartósak és strapabíróak. Termékeink közt a párját is megtalálhatja a K545 kódszámon az  kisfiú kutyussal szobrunk.

Méretek:

Magasság: 43cm

Tömeg: 22kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066
Kosár  

A kosár üres

Figyelem, az áruház feljesztés alatt van, nem minden esetben mutat jó szállítási árakat, adja le nyugodtan rendelésést, mindenképpen visszahívjuk!


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztrációKeresés