Hírlevél

Keresés

Dekoráció iskoláknak, óvodáknak tanuló lány

Elragadóan aranyos kerti szobrocska, melyet különösen iskolák, óvodák, udvar vagy bejárat díszítéséhez ajánlunk. A szobrocska mivel kőből készült, ezért teljesen ellenálló az idő viszontagságaival szemben. Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Bővebb leírás

Akció Akció!
17 800 Ft‎ áfával

K505


Értesíts engem, mikor elérhető

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Dekoráció iskoláknak, óvodáknak tanuló lány

A kerti szobor az ízlésedtől, valamint a házad és a kerted jellegétől függően lehet visszafogott, vagy épp lehengerlő, hagyományos stílusú, vagy épp absztrakt is.
Termékeink közt a párját is megtalálhatja a K506 kódszámon az olvasó kisfiú szobrunk. Ha a környezet megfelelő, akkor egy kis szobor is jól tud mutatni. Természetes alapanyagának köszönhetően remekül mutat a zöld környezetben a növények között.

Méretek:

Magasság: 50cm

Tömeg: 28kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066
Kosár  

A kosár üres

Figyelem, az áruház feljesztés alatt van, nem minden esetben mutat jó szállítási árakat, adja le nyugodtan rendelésést, mindenképpen visszahívjuk!


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztrációKeresés