Hírlevél

Keresés

Kerti szobor vízhordó fiú

Ezek a szobrok használatával úgy tudjuk a legmegfelelőbben díszíteni a kertet, ha közben ügyelnünk rá, hogy a szobor körül a fű, vagy sövény szépen karbantartott, vágott legyen, ezzel hangsúlyt kaphat maga az alkotás. Egy szépen gondozott zöld udvarban jól kitűnnek a zöld növényzetből a fehér színű szobrok és formák.

Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!

Bővebb leírás

K517


Értesíts engem, mikor elérhető

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Kerti szobor vízhordó fiú

Termékeink minőségi kő zúzalékból készülnek, az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak, fagyállók. Termékeink közt a párját is megtalálhatja a K481 kódszámon a  vízhordó lány szobrunk. Ha kiválasztottuk a megfelelő darabokat, már csak a helyet kell meghatározni, ahová tenni fogjuk őket. Ügyeljünk arra, hogy ne szoruljanak háttérbe, tegyük olyan helyre, ahol nem érheti őket baleset, ugyanakkor a járókelők szeme előtt lesznek. Helyezzük el olyan pozícióba, hogy a figura tevékenysége illeszkedjen a környezethez. Ajándékként is remek választás!

Méretek:

Magasság: 60cm

Tömeg: 21kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2314 Halásztelek II.Rákóczi Fernc utca 112 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Belépés/regisztrációKeresés