Hírlevél

Keresés

Kerti pad

Termékeink elkészítésénél a minőség és a strapabíróság a legfontosabb szempont. A kerti pad kőből és erősített betonból készült. Kerti sütőnkhöz is előszeretettel választják a padot. A fotókon látható grillezőhöz ajánljuk, megvásárolható a kerti grill külön cikkszámon K1486  Méretekért és fontos információkért kérem, görgessen lejjebb.


Bővebb leírás


39 000 Ft‎ áfával

K378

Kifutó termék

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Kerti pad

Vannak padok, melyek egyedisége minden szempárt magára vonz. Miért ne lehetne egy ilyen lenyűgöző darab kerted legfőbb kiegészítője?!

Méretek:

Pad hossza:                    118  cm

Pad magassága:               46 cm

Pad ülőlap szélessége:      35  cm

Tömeg:                           80 kg

 

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelést követően informáljuk, hogy a választott termék rögtön átvehető illetve hosszabb időt igényel-e gyártása.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066Kosár  

A kosár üres


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztrációKeresés