Hírlevél

Keresés

Kétkorsós nő nagy kerti szobor

A szép kertek elkápráztatnak, ihletet adnak, megnyugtatnak - a kertek a szemre és a lélekre is hatással vannak. Hát, még ha díszítjük ezzel a szoborral! Kültéri dekorációs termékeink minőségi kő zúzalékból készülnek, az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak, fagyállók.

Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra!


Bővebb leírás

Leárazás!
46 000 Ft‎ áfával

52 000 Ft‎ áfával

K247


Értesíts engem, mikor elérhető

Rendelését telefonon is elfogadjuk: 06-70-299-2066

Kétkorsós nő nagy kerti szobor

Méretéből adódóan igen dekoratív lehet kertekben, kerti tóba építve külön csobogóként, kerti szoborként, víz-köpőként is funkciónál. Elhelyezhető közterületeken, vendéglátóhelyeken, vagy nagyobb kertekben. A szobor megvilágítva és egy hozzá illő talapzaton a kert ékes dísze lehet. Az egyik legszebb szobrunk egyike.

A fotókon lapozgatva van ahol egyedi színű, megrendelésre vállalunk különböző színű antikozást. Az ár a fehér antikra vonatkozik.


Méretek:

Magasság: 138 cm

Tömeg: 80 kg

Létezik a szoborból nagyobb változat hamarosan oldalunkon megtalálható lesz.  

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

A megrendelt termék előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten vagy nem szállítható. Ebben az esetben informáljuk telefonon.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány, Barátság u. 1 szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 299 2066

 
Kosár  

A kosár üres

Figyelem, az áruház feljesztés alatt van, nem minden esetben mutat jó szállítási árakat, adja le nyugodtan rendelésést, mindenképpen visszahívjuk!


Termék(ek) összesen bruttó: 0 Ft‎

Kosár Fizetés

Belépés/regisztrációKeresés